Translate

onsdag 20. mars 2013

"Behind every working woman is an enormous pile of unwashed laundry" - Barbara Dale

Hei!
 
 
Vaskerommet er ikke mitt favorittsted å oppholde seg på, men det er jo uunngåelig at jeg tilbringer tid der stort sett hver eneste dag.  
I dag skal gi dere litt inspirasjon som kan hjelpe dere til å gjøre vaskerommet til et litt mer behagelig sted, også for dere som ikke har muligheten til å sette av et helt rom.
Ofte kan man også gjøre løsningene litt lurere slik at det er lettere å arbeide der, samtidig som man får bedre plass.  
 
 
 
http://boligpluss.no/
Her ser vi et helt nydelig rom der i hvertfall jeg ikke hadde hatt noe imot å tilbringe tid.
Kalde farger, sink, bast og hvitmalt tre gir et rolig og behagelig inntrykk. Stor todelt servant, et bra arbeidsbord og hylleplass gjør dette til et funksjonelt rom.
 
 
 
http://www.elledecor.com/
 
Dette gir vintagefølelse til tross for moderne utstyr, noe som oppnås ved vaskemaskin og tørketrommel som går ton i ton med resten av rommet. Legg merke til den store sinkvasken som mest sannsynlig kommer fra en fabrikk eller lignende, og burde være mulig å få tak i for en billig penge.http://www.marthastewart.com/
 
Hvis man setter tørketrommelen oppå vaskemaskinen og får tilpasset en hylle til overskytende plass er det utrolighva man får presset inn på noen kvadratmeter. De tre bastkurvene brukes til å fordele hvit-, farget- og spesialvask. I det lille skapet kan man ha ulike vaskemidler.


furnitureanddesign.com
 
Veggskinner gjør at man kan tilpasse akkurat hvor mange og hvor store hyller man trenger. En garderobestang gjør at man kan henge skjorter til tørk, noe som letter stryking. Hyllen på hjul kan rulles fram til maskinene, og så settes tilbake inn til veggen når den  ikke er i bruk.


google.com
 
 
 En genial løsning der man har laget skapplass om til et lite vaskerom. Alt av vaskeutstyr får plass i grunne hyller på den ene døren og koster og mopper henger på den andre. Når rommet ikke er i bruk lukkes dørene og alt er ute av syne, ute av sinn.


http://www.simonedesignblog.com/

På dette rommet føles det som om det er sommer hele året. Maritime effekter med det blåstripete teppet, bastkurv og ikke minst de blå vaskemaskinene. Det er satt frem et brett til de mest brukte vaskemidlene, mens resten får plass i skapet. I tillegg er det mer plass i benken langs veggen.


http://storageandglee.blogspot.no/

Her er et eksempel på kjempe bra plassutnyttelse, i tillegg til å være et vakkert rom. Gardinene skjuler maskinene når de ikke er i bruk. Skapet i midten skjuler vaskemidler. Benkplaten oppå maskinene kan brukes til stryking eller til å legge sammen klær.


http://www.bystephanielynn.com/

Dette vaskerommet kan brukes til mye mer enn bare til å vaske klær. Det er installert en koselig benk ved vinduet og et stort tre-etasjes bord. Duse farger gir et mykt inntrykk.


 


 For den som elsker mønster og farger burde dette rommet gjøre susen. Sjakkmønstret gulv, sterke farger og mønstermiks i tepper, gardiner og blomsterpotter gjør at det avlangt rommet deles opp.


 

En innredning er tilpasset slik at du får benk over vaskemaskinen og plass til en tredelt skittentøysdunk.
 
 
 
realsimple.com


Et pegboard er en metall- eller treplate med regelmessige hull til å sette kroker eller stifter i for oppheng. Den kan tilpasses slik at du får plass til alle typer utstyr, og er også veldig praktisk å ha i en garasje eller på et verksted.
 
 
http://blog.familybringsjoy.com/
 

 I en stor familie kan man installere hyller med en kurv til hvert familiemedlem. Man fyller rene klær i rett kurv, og så henter de kurven.
 
 
http://sublime-decor.com/
 
Tilpass en treplate over vaskemaskin og tørketrommel slik at du får en benkeplate. Legg en plastmatte mellom maskinene og treplaten for å dempe lyd.
 
 
http://www.solutions.com/jump.jsp?itemID=0&itemType=HOME_PAGE
 
En strykematte lagt direkte på maskinene eliminerer behovet for et strykebrett.
 
 
http://miasinterior.blogspot.no/
 
Norgesglass med hyssing og merkelapp gjør vaskepulveret dekorativt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar