Translate

torsdag 14. mars 2013

"I still have my feet on the ground, I just wear better shoes" - Oprah

Hei!
 
Martha Stewart er dronningen av organizing, decorating og DIY. Egentlig alle ting som har med hjemmet å gjøre er hun en autoritet på! Jeg finner alltid mange gode ideer på nettsiden hennes. Om det er oppskrift på den perfekte sjokoladekjeksen eller en fantastisk borddekorasjon jeg leter etter kan jeg alltid finne den hos Martha.
 
 
Dette er en idè jeg falt fullstendig for og jeg er stadig på utkikk etter brede lister eller bildelister som vist på bildet her. Jeg et alvorlig skoproblem, og jeg trenger alltid mer plass! Jeg har nå to skohyller med ti etasjer hver og plass til 3-4 sko i bredden og nå er jeg tvunget til å sette ballerinas oppå hverandre for å få plass. Dette er etter utallige utrenskninger, men nå er det ikke flere sko jeg vil kvitte meg med, og det er ikke plass til flere skohyller i gangen. Mannen har halveis lovet at det blir walk in closet til neste år, men inntill da er jeg i beit. Denne idèen er enkel, tar lite plass og viser fram skoene fra sin beste side. 
 
 
 
 
 
Oppskriften finner du her:
 

2 kommentarer:

  1. Har også problemer med at det blir rot i tingene. Er så glad for at det nå finnes en blogg som retter opp i akkurat det problemet. SKRIV MER og ofte!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk person jeg aldri har møtt eller hatt noen annen kontakt med før! Vi er jo mange som sliter med dette, men nå skal vi få ryddet i rotet sammen!

      Slett