Translate

søndag 14. april 2013

Inn i skapet

Hei!

I dag skal vi se på klesskapene til kreative og veldig forskjellige mennesker.


 
Dita von Teese er verdens mest kjente burlesquedanser. Som tidligere ballettdanser vet hun hvordan hun skal vise fram sine verdensberømte kurver, noe hun gjør i antrekk fra sin enorme samling av vintage designerklær hovedsaklig fra 50-tallet. Store mengder av skosamlingen er spesiallaget for henne av Christian Louboutin, mens hun foretrekker Melissa gummisko fra Vivienne Westwood til hverdags. Hun eier ikke et eneste par dongeribukser eller joggesko. Visstnok kler hun seg som en "vanlig" jente en gang i året, og det er på Halloween.
 
 
 
 
 
New York baserte Erin Fetherston er designeren bak klesmerket oppkalt etter henne selv, kjent for sin feminine og romantiske stil. Erin står her i en av sine to garderober, et for klær hun bruker selv, mens dette skapet bruker hun som inspirasjon når hun designer.
 
http://www.nypost.com/pagesixmag/issues/20080720/Living+Socialite+Olivia+Palermos+Sweet+Spot#axzz2PDzdpINu
 
For de av oss som hadde et litt uheldig avhengighetsforhold til TV-showet The Hills og senere noe mer stuerene The City, kjenner godt til Olivia Palermo. Sosietetsjenta man elsket å hate har en umiskjennelig stil som blander couture og plagg fra lavpriskjeder som HM, Topshop og Zara.
 
http://www.harpersbazaar.com/
Deborah Lloyd er sjefsdesigner for merket Kate Spade og man ser mye av inspirasjonen i klesskapet hennes, det er rent med enkle linjer, men med skarpe farger og lekne mønstre. Kate Spade utvider stadig markedet sitt og gjør verden litt mer fargerik et klesplagg om gangen.
 
http://www.instyle.com/instyle/
Når du bruker vintage Louis Vuitton kofferter som trapp til din gigantiske smykkesamling, så vet du at du heter du Rachel Zoe. Rachel er verdens mest kjente stylist, designer av eget klesmerke og stjerne i sitt eget reality show. Hun er ingen minimalist, og bruker etter eget utsagn minst 12 smykker om gangen og istedenfor å ta vekk en ting før hun går ut, som rådet sier, legger hun heller til noe. Yndlingstiåret hennes er 70-tallet, noe som gjenspeiler seg i maxikjoler fra Halston, perfekt tilpassede slengbukser og enorme solbriller.
 
http://www.refinery29.com/
Kate Foley er innkjøper for klesbutikken Opening Ceremony i New York, og har tro til butikkens image en leken, vintageinspirert stil. Signaturlooken hennes er platåsandalene med sokker inni som har blitt sett mye på gatebloggene de siste årene.
 
http://www.elle.fr/
Garance Dorè er verdens mest kjente kvinnelige gatemoteblogger, og reiser verden rundt sammen med sin kjæreste, tilfeldigvis verdens mest kjente mannlige gatemoteblogger, Scott Schumann fra The Sartorialist. Stiles hennes er feminin, men anvendelig. Alt skal helst kunne pakkes og holde seg rynkefritt klart til neste by og neste eventyr.
 
http://www.architecturaldigest.com/
Du har mest sannsynlig sett arbeidet til Iris Apfel, selv om du aldri har hørt navnet. Som en veldig suksessrik interiørarkitekt har hun blant annet innredet rom for ikke mindre enn ni amerikanske presidenter i det hvite hus. Iris er en ekstrentrisk dame som i hele sitt 92 år lange liv har sverget til sin helt egne stil, inkludert de store, runde brillene som er hennes signatur.
 
http://www.refinery29.com/
I vintage Christian Dior og antikk afgansk hodepynt står moteblogger Aureta Thomollari i sin  fantastiske garderobe i Washington DC. Aureta er en ekte moteelsker som etter eget utsagn kommuniserer gjennom farger, fasonger, glitter, fjær og veldig mye nagler.
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar